Innoveer het onderwijsmodel en creëer een nieuw hoogland voor beroepsonderwijs!Zhengzhou Medical and Health Vocational College heeft goede recepten

4 min read

  „Mensen hebben een vaardigheid, beter dan gezinsvoeding.” Dit is de ware betekenis van het echte leven, een belangrijk kapitaal dat beroepsonderwijs voor jongeren met zich meebrengt, en het doel om beroepsonderwijs te bepleiten om beroepsonderwijs te bevorderen.Dus, hoe moet beroepsonderwijs worden ontwikkeld?Op 13 juni 2024 National Mainstream Media Henan Education Bank Large -Scale Fusie Interview Group liep Zhengzhou Medical and Health Vocational College binnen voor veldbezoek.


De interviewgroep werd bezocht in het klaslokaal van Zhengzhou Medical and Health Vocational College

  Innovatieve lesmodus

  Doorbreken de belemmeringen voor het werk

  Hoe het inertie van mensen op te lossen die nadenken over beroepsonderwijs?Innovatieonderwijs- en teeltmodellen kunnen de primaire oplossing zijn.

  Het is wel verstaan ​​dat het Zhengzhou Vocational College of Pharmaceutical and Health de onderneming heeft bezocht, onderzoeksonderzoek en onderzoek heeft uitgevoerd en de discussie over handhavingsplan na anderhalf jaar, de studie van 1,5 jaar „theoretisch onderwijs+rotatietraining”. Uit de Contract Cooperative Unit.

  „Dit is een belangrijke manifestatie van coördinatie van school -enterprise, samenwerking op school -onderneming en integratie van medisch onderwijs.” Behoeften van sociale ontwikkeling, implementeer het samenwerkingsmechanisme van de school -enterprise, verdiepen hervorming van het talenttrainingsmodel en technologische innovatie, door de organische verbinding tussen de promotie van onderwijsketen, talentenketen en industriële keten, en innovatieketen, realiseren „schoolontwikkeling, professionele en bedrijf Behoeften, curriculum- en beroepsposities, onderwijs- en industriële normen „, stage voor studenten, training en werkgelegenheid bieden een breed platform.

  De school en de Henan Ruiyang Pension Service Group Co., Ltd., Zhengzhou Yuanfang Group, Henan Baoda Glasses Co., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Ltd., Hen Ruiyang Peension Service Group Co., de groep „One Old, A Young and One, A Young and One Green Strong” als een voorbeeld. Bedrijven bouwen gezamenlijk Ruiyang Kangyang Industrial College en Yuan Fang Kangyu Industrial College, Baodanda College of Over the Education Industry en andere hogescholen, om hooggeschoolde servicetalenten met schaarste in de samenleving te cultiveren.En actief het uitvoeren van Chinese en buitenlandse coöperatieve scholen, het organiseren van verpleegkundige majors met Duitse beroepsscholen en Georgia Highlands College.


Zhengzhou Medical and Health Vocational College en de Duitse Dental Technology Association hebben een contract getekend (Data Map)

  Introduceer Off -school leraren

  Institutioneel management verbeteren

  Om het concurrentievermogen van de ontwikkeling van hoge kwaliteit te verbeteren, vormen leraren het belangrijkste deel.Daartoe heeft het Zhengzhou Vocational College of Pharmaceuticals and Health de concepten van „sterke scholen” en „experts registreren die scholen regelen” volledig geïmplementeerd en de bouw van leraren van hoge kwaliteit volledig bevorderd.

  Het is wel verstaan ​​dat de school 448 fulltime leraren, 112 leraren van afgestudeerde studenten en hoger, 72 „Dual -Teacher” leraren heeft. Backbone leraren.In addition, according to the characteristics of private universities and higher vocational education and teaching, the school hired more than 90 professors and experts from provinces and hospitals in provinces and hospitals in Zhengzhou University, Henan University of Traditional Chinese Medicine, Xinxiang Medical College, Zhengzhou First People’s Hospital, Zhengzhou Central Hospital en andere provincies.

  „De introductie van talenten met hoge niveaus heeft inderdaad de algehele kwaliteit en het vermogen van de leraren veroorzaakt.” Party Management Talent Work Coördineert planning en gecoördineerde mechanismen voor ontwikkelingsmanagement, het vormen van de beslissing -het nemen van raden. van talentwerk.


De interviewgroep werd bezocht in het klaslokaal van Zhengzhou Medical and Health Vocational College

  „Om mensen aan te trekken, mensen te behouden en een groep vaardigheden van hoge kwaliteit te cultiveren.” Society voor de samenleving. Het vangen van innovatieve en bekwame talenten, verbeteren voortdurend het niveau van talent en inlichtingenondersteuning van de school bij het dienen van de economische en sociale ontwikkeling van Henan en leveren nieuwe en grotere bijdragen aan de modernisering van de Chinese stijl.

You May Also Like

More From Author